foto-expo 'het geheugen van zonneweelde'

20 verdiepingen met 10 appartementen, dat zijn 200 huishoudens op een zakdoek. Het iconische gebouw Zonneweelde herbergt vele verhalen. Enkele bewoners sloegen de handen in elkaar en presenteren jou twee tentoonstellingen die tonen hoe diverse bewoners al meer dan 50 jaar op een harmonieuze manier samenleven in het hoogste flatgebouw van Limburg. Kom kijken naar portretten van bewoners in hun huiskamers en foto's van het gebouw vroeger en nu. Iedere dag kan je ze bekijken aan/in de inkomhallen van Residentie Zonneweelde.

Op 23 juni 2024 werd de expo geopend 7 september 2024 wordt de expo afgesloten. Tussen 14u en 17u word je dan helemaal ondergedompeld in het leven zoals het is in Zonneweelde. Ontdek de verhalen bij de foto's en kom te weten welke troeven Zonneweelde heeft zoals het prachtige uitzicht, veiligheid, de rust en de nabijheid van centrum en groen. Naast de foto’s en verhalen kan je genieten van een hapje en drankje. Kom en ontdek het 'Geheugen van Zonneweelde'!

Dit was de opening 23 juni:

Foto's van het event en van de bewoners in hun woonkamer zijn gemaakt door Raf Tuur Vanthoor.

Wil je meer foto's zien? Wil je ook de foto's van vroeger zien? Ga dan zeker eens kijken! Iedere dag kan je de foto's zien hangen aan de ramen van de inkomhal. Wil je liever wat extra sfeer? Kom dan naar de finissage op 7 september.